Oldal kiválasztása

A munkahelyi kötelezettségek és a családi élet közti harmónia megteremtése ma már alapvető elvárás. Az EU-SOLAR Nyrt. működése során kiemelt figyelmet fordít a családok támogatására, ennek elismeréseként kapta meg a “Családbarát hely” tanúsító védjegyet.

A család és a munka közti egyensúly megtartása rendkívül fontos, ugyanakkor nem mindig egyszerű. A harmónia kialakításában a munkáltató sokat tud segíteni, amennyiben szervezeti szinten is érvényesíti a családbarát személetet. Mindez nemcsak a munkavállaló jólétét, hanem a vállalkozás eredményességét is segíti: a családi életben kiegyensúlyozott munkavállaló ugyanis elkötelezettségével az adott szervezet sikeréhez is hatékonyabban járul hozzá.

Cégünk nemrég megkapta, és büszkén viseli a „Családbarát Hely” tanúsító védjegyet, amely nem csupán egy elismerés, hanem elkötelezettségünk jele munkavállalóink és családjaik iránt.

Rugalmas munkaidő és céges rendezvények: így is segítjük a családokat

Rugalmas munkaidőnk, pénteki rövidített munkanapjaink és kötetlen munkarendünk lehetővé teszi, hogy munkavállalóink a saját életüknek megfelelően alakíthassák munkaidejüket. Kínálunk részmunkaidős foglalkoztatást és megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását is.

Mentor programunkkal segítjük az új kollégák beilleszkedését. Kedvezményeket kínálunk saját termékeinkre, és támogatást nyújtunk lakhatás vagy albérlet esetén. Nyári diákmunka lehetőségeket kínálunk munkavállalóink gyermekeinek, és családbarát céges rendezvényekkel erősítjük a közösségi érzést.

Gyümölcsnapokkal és nyáron fagyi napokkal tesszük édesebbé a munkanapokat. Kollégáink pedig a Zen Zone pihenőhelyiségben kapcsolódhatnak ki.

A belső kommunikációs és oktatási rendszert használjuk a munkavállalói tájékoztatásra, hogy mindenki naprakész információkkal rendelkezzen.

Családbarát szemléletünket továbbfejlesztjük

Célunk a családbarát munkahelyi környezet továbbfejlesztésére. A védjegy megszerzése nem volt könnyű feladat, de elkötelezettségünk ezen értékek iránt erős. A jövőben is folytatjuk az innovációkat, hogy munkavállalóink és családjaik egyaránt elégedettek lehessenek.

Amennyiben Ön is meg szeretné tapasztalni, milyen egy igazán családbarát munkahelyen dolgozni, erre a linkre kattintva megtalálja nyitott pozícióinkat.